Mandelmus weiß Bio, Rohkostqualität
ingvi UG (hb) & Co. KG

Almond butter white organic, raw food quality

Sale price10,90 €
43,60 € /kg
Inkl. MwSt. zzgl. Versand
Lieferzeit: 3-5 Tage
SKU: 72011
Weight:250 g
Quantity:

White almond paste: natural enjoyment in organic raw food quality

The white almond paste from ingvi is ground on special mills at low temperatures below 40°C to guarantee raw food quality and ensure that all the important nutrients are retained. The raw materials are carefully selected and are of the best organic quality.

Natural and alkaline thanks to gentle processing

The almonds for ingvi 's white almond paste are peeled mechanically after brief steaming and the brown skin is rubbed off by rolling. Thanks to this gentle processing, all the vitamins and the full flavor of the almonds are retained. A particular advantage of the white almond paste in raw food quality is that it has an alkalizing effect thanks to the removal of the brown skin. It is therefore perfect for your daily diet and supports a balanced and healthy lifestyle. Enjoy the natural and alkaline taste of this white almond paste.

Versatile use in the kitchen

Our white almond butter is extremely versatile and has numerous uses in the kitchen. You can use it to refine sauces, dressings or soups to give them a creamy consistency and a mild, nutty flavor. It is also ideal as a spread on bread or as an ingredient in smoothies and shakes. Let your creativity run wild and discover new flavor combinations with our white almond butter.

The perfect combination: almond butter and dates

White almond butter is an essential part of a raw food diet. Dates make a particularly delicious combination. Almond butter and dates go perfectly together and offer a sweet and nutty flavor combination. You can use them together in energy balls, bars or desserts. Try a delicious date and almond cream by pureeing the almond paste with pitted dates. This creamy treat is not only a treat for the taste buds, but also a healthy alternative to sugary sweets. Be inspired by the variety and unique taste of almond paste and dates and create your own culinary masterpieces.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Ingeborg Kollmann
Endlich! Mandelmus als Rohkost

Habe lange gesucht nach einem "rohen" Mandelmus. Hier endlich gefunden in einer akzeptablen (Glas-)Größe.
Feiner, leckerer Geschmack, so hab ich Mandelmus von früher (aus dem Reformhaus) in Erinnerung.
Nicht ganz billig, aber als "Fleischersatz" für mich akzeptabel :-)
Ich kann es empfehlen und würde/werde es wieder kaufen!

Recipes with our dates

Kartoffel-Lauch Suppe: Rezept mit Dattel-Nuss-Topping
Hauptspeisen

Kartoffel-Lauch Suppe: Rezept mit Dattel-Nuss-Topping

Mit dieser feinen Kartoffel-Lauch-Suppe stillt man an kalten Tagen das Bedürfnis nach einer wärmenden Mahlzeit. Das knusprig süße Dattel-Nuss-Topping verleiht dem herzhaften Suppen-Klassiker einen ...
Dattel-Balsamico-Dressing für würzigen Tomaten-Salat mit Schalotten und Oliven
Hauptspeisen

Dattel-Balsamico-Dressing für würzigen Tomaten-Salat mit Schalotten und Oliven

Ein köstlicher Sommer-Salat mit sonnengereiften Tomaten, Kräutern, Oliven und feinem Dattel Dressing mit unserem Dattel-Balsamico-Essig.
Dattelbutter serviert zu Tintenfisch mit Kichererbsen
Fisch

Dattelbutter serviert zu Tintenfisch mit Kichererbsen

Eine bunte Mischung aus Tintenfisch, in der Pfanne scharf angebraten, mit etwas Knoblauch und Zitrone, dazu Kichererbsen und unsere süßliche Dattelbutter. Simpel und lecker!